Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Grup de Treball Juristes per la Custòdia al campus xct

Dimarts 9 Abril 2013 - 15:44

Ja està disponible al campus xct el Grup de Treball Juristes per la Custòdia, que funciona de forma informal des dels orígens de la xct
El Grup de Treball Juristes per la Custòdia va ser creat l'any 2002, en els primers estadis de la creació de la xct, amb la voluntat d'obrir a tota la comunitat de professionals i acadèmics del dret el debat de com s'havia d'implantar la custòdia del territori a Catalunya. Des de llavors, ha passat per diverses fases d'activitat i funcionava mitjançant una llista de correu privada que gestionava el/la responsable jurídic/a de la xct, amb les mancances que això suposava. A partir d'ara, disposa d'aquesta eina virtual que ens permet tenir els missatges arxivats i endreçats al lloc de treball virtual i tenir tota la informació i documents clau sobre cada tema de debat disponibles en un lloc segur.

Les persones que hi participen ajuden de forma voluntària, en el dia a dia de la xct, a elaborar documents tècnics, conceptuals, publicacions i altres; presentar al·legacions a processos normatius i altres instruments d'incidència política; i donar-nos llum sobre aspectes legals que des de l'equip tècnic de la xct no podem resoldre.

Us animem a participar-hi, tots aquells que no hi sou i que teniu coses a dir sobre els aspectes jurídics de la custòdia del territori. Per qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a l'Hernan Collado, responsable jurídic de la xct a l'adreça hcollado@custodiaterritori.org o al telèfon 93 886 61 35.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies