Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Beca natura per a joves conservacionistes Europeus

Dimarts 2 Abril 2013 - 10:44


La Fundació Alfred Toepfer i la Federació EUROPARC atorguen 3 beques per a joves conservacionistes amb experiència en el camp de la conservació de la natura i en la tasca de les àrees protegides.  La beca està dotada amb 3.000€ que s’han de destinar a visites d’estudi a àrees protegides d’Europa. Aquest programa  pretén millorar la  cooperació transnacional per avançar en la qualitat, la innovació i la dimensió europea de gestió d'àrees protegides.

La data límit per presentar-se al programa de beques és el 26 d'abril de 2013, a través del següent formulari. Consulteu també les bases completes del programa.

Els beneficiaris de la beca són joves fins a 35 anys, que siguin treballadors d'àrees naturals protegides o institucions dedicades a la conservació, o bé estudiants superiors que estiguin realitzant els estudis en alguna temàtica rellevant per a la protecció de la natura.

Les temàtiques d'aquesta edició de la beca són:

1. Gestió dels recursos naturals,  en particular, exemples  positius de gestió d'agricultura i biodiversitat a les àrees protegides.
2. Turisme sostenible en àrees protegides (S'accepten viatges d'estudi que inclouen Europa de l'Est)
3.  Educació i Comunicació Ambiental:  Quines tècniques innovadores  utilitzen les àrees protegides per transmetre missatges importants de conservació?
4. Cooperació internacional / transfronterera,  especialment com la mitigació del canvi climàtic i l'adaptació en la gestió d'espècies s'està gestionant de manera transfronterera.
5. Eficàcia de la gestió de les àrees protegides: com mesuren el seu èxit?


Més, sobre...: xct , finansament , beca , joves , conservacionistes
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies