Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Beques Fundació Jaume Casademont

Dijous 7 Març 2013 - 11:22


Aquestes beques són convocades per la Fundació Jaume Casademont en diferents àmbits: salut, cultura, empresa i societat. El termini de sol·licitud d'aquestes beques és el 15 d'abril.

Des de la XCT en destaquem dues, dotades en 3.000€, i que sempre es destinen a projectes innovadors:

- Beques educar menjant: L'objectiu és estimular i promoure experiències educatives en el món de l’alimentació que es duguin a terme als Països Catalans - o zones de parla catalana- i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable. Consulteu un vídeo presentació i les bases de la beca.

Aquestes beques poden ser interessants per a projectes que relacionin la conservació i la custòdia del territori amb producció, i el seu consum. Per exemple, mercat de custòdia, menjadors ecològics, etc.

- Beques actívica: L’objectiu és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme als Països Catalans - o zones de parla catalana-  per tal de difondre l’activitat física com a hàbit saludable i desenvolupar projectes la promoguin a la societat. Consulteu les bases de la beca.

Aquestes beques poden ser interessants per a propostes que vinculin salut i medi ambient, en particular, contacte amb la natura a través de l'activitat física, un camp no massa explorat des de la custòdia del territori, però amb possibilitats!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies