Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Encara no estàs subscrit a la Newsletter del LandLife?

Dijous 7 Març 2013 - 13:30

Vols saber quines accions es faran en el LandLife i com pots participar-hi? Vols estar al dia de noticies sobre la custòdia del territori a Europa? Vols establir contactes amb altres entitats europees?
Ja està disponible la segona newsletter del LandLife, un projecte  LIFE+ d’informació I Comunicació  (LIFE 10 INF/ES/540) que té com a objectiu comunicar el valor de la custòdia com a una eina útil I eficaç per a la conservació de la natura i la biodiversitat, tot fomentant activitats de networking.

Subscriu-te a la LandLife Newsletter i cada trimestre rebràs informació no només sobre les diferents accions del projecte sinó, noticies sobre la custodia i la conservació de la natura i la biodiversitat a Europa. També trobaràs oportunitats de participació en algunes de les accions del projecte.
 
En aquesta segona edició presentem, entre d’altres noticies, el primer manual europeu sobre la custodia del territori a Europa que es publicarà aquest mes de març,  us informen de les darrers novetats del workshops als qual ja us podeu registrar i que es realitzaran durant els mesos d’abril i maig d’engany i com participar-hi, i us presentem com el LandLife involucra als infants en la custòdia a través del conte Què passa a la basa?. I us presentem l’experiència del projecte Naturegio_floodplains liderat per  l’Academy for Nature Conservation (Alemanya).

Si estàs interessat en rebre les properes edicions de la newsletter et pot subscriure aquí

Per a més informació sobre el projecte LandLife contacta amb Pilar Rodríguez prodriguez@custodiaterritori.org

Segueix el LandLife al Twitter (@LANDLIFE_EU i al Facebook.

Visita el web  www.landstewardship.eu  i subscriute a la LandLife Newsletter.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies