Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El LandLife celebra la seva segona reunió de pilotatge a Milà

Dijous 7 Març 2013 - 13:20

El passat 27 i 28 de febrer es va celebrar la segona reunió de pilotatge del LandLife a Milà (Itàlia).
Amb motiu de la segona reunió de pilotatge del projecte LandLife, xct es va reunir amb la resta de socis del projecte, el Conservatoire d’espaces naturels de Languedoc –Roussillon (França) Legambiente (Itàlia) Eurosite (Europa) i Prysma (País Basc) a Milà (Itàlia).

Durant la reunió es van tractar les accions que es duran a terme en els propers mesos i es van identificar diferents vies per a garantir la plena coordinació entre els diferents socis. Entre els temes tractats cal destacar el help desk i els workshops regionals que tindran lloc a Llombardia, Llenguadoc-Roselló i a Catalunya aquesta primavera i per als quals ja s’ha iniciat les inscripcions.

Al final de la reunió es va organitzar una sessió de grup a partir de la metodologia del world café. Es van organitzar tres taules al voltant de tres temàtiques diferents:

• Identificar les accions clau i més important del LandLife que podrien tenir continuïtat una vegada finalitzi l’actual projecte.

• Identificar principals reptes i dificultats per a continuar amb l’’estratègia  LandLife”: connectar missatges i metodologies  i fomentar el networking al voltant de la custòdia del territori a nivell europeu.

• Futur del projecte LandLife una vegada finalitzi el finançament actual del programa Life + de la CE

Els resultats obtinguts  estaran disponibles properament al website del LandLife.

El segon dia de reunió es va realitzar una visita de camp al Parco dei 5 Comuni (Parc del 5 municipis), un espai peri-urbà, prop de Milà en el municipi de Rho i que participa en el projecte europeu Urbspace. Abans de la visita, l’Ajuntament del Municipi de Rho ens va acollir i ens va explicar la historia del parc i les actuacions conjuntes que els 5 municipis estan realitzant per a preservar aquest espai.

Per a més informació sobre el projecte LandLife contacta amb Pilar Rodríguez prodriguez@custodiaterritori.org

Segueix el LandLife al Twitter (@LANDLIFE_EU) i al Facebook.

Visita el web  www.landstewardship.eu i subscriu-te a la LandLife Newsletter
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies