Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Estudio de fondo sobre el binomio empresa y biodiversidad en España

Dimecres 12 Desembre 2012 - 18:27

L'estudi vol posar les bases per a un futur programa integral d'Empreses i Biodiversitat.

El document "Estudio de fondo sobre el binomio empresa y biodiversidad en España" és un estudi que vol posar les bases per posar en marxa un debat entre la societat espanyola, les seves administracions, les empreses, les organitzacions no lucratives, les institucions científiques i altres tipus d'organitzacions, a fi d'avançar en l'establiment d'un programa integral d'Empresa i Biodiversitat a Espanya.

La primera part de l'estudi aprofundeix en com està actualment a nivell europeu la relació entre empreses i biodiversitat, mostra iniciatives relacionades, la legislació vinculada, un repàs de documents clau per entendre'n la relació i quins reptes cal plantejar.

La segona part de l'estudi aprofundeix en les possibilitats que l'economia verda ofereix, exemples de bones pràctiques d'empreses i reptes i necessitats futures.

La tercera part de l'estudi analitza possibles incentius a la conservació de la biodiversitat, instruments per a la sensibilització i acció entre empresa i biodiversitat i com es pot implementar la conservació de la biodiversitat en els diferents sistemes de gestió ambiental.

El projecte forma part de la Campaña Empresa y Biodiversidad, que compte amb el suport del programa Empleaverde i és cofinançat pel Fons Social Europeu. El document ha estat elaborat per la Fundación Global Nature amb l'assistència tècnica d'Acciónatura.

Us podeu descarregar el document a la web Empresa y Biodiversidad.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies