Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja es pot visitar l'exposició Connecta’t amb la Natura al CosmoCaixa de Barcelona

Dimecres 12 Desembre 2012 - 11:14

L’exposició recull les que han estat seleccionades com les 30 millors imatges de la campanya Connecta’t amb la Natura que es va dur a terme durant la Setmana Europea de la Custòdia del Territori.
El passat 4 de desembre es va inaugurar al CosmoCaixa de Barcelona l’exposició Connecta’t amb la Natura, que recull les 30 millors imatges de la campanya duta a terme durant la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. La benvinguda de l’acte va anar a càrrec d’Ignasi López, sotsdirector de l’Àrea de Ciència, Investigació y Medi Ambient de la Obra Social "la Caixa" de l’Obra, Olga Martínez, Coordinadora de Comunicació - Representació de la Comissió Europea a Barcelona i  Montserrat Barniol, Presidenta de la Xarxa de Custòdia del Territori. A continuació, en Jordi Bas, reconegut fotògraf de natura i membre del jurat de l’exposició, va presentar l’exposició explicant els principals criteris que van guiar el jurat per seleccionar les 30 millors fotografies, entre les més de 250 rebudes.

La inauguració va acabar amb un petit refrigeri amb productes del mercat de custòdia i amb una agradable tertúlia entre els assistents entre els quals hi havia dos dels guanyadors.

L’exposició estarà oberta al CosmoCaixa fins el 5 de gener de 2013. A partir d’aquest moment es preveu que pugui ser itinerant per diferents pobles i ciutats europees. A banda de visitar l’exposició també podeu conèixer les fotografies guanyadores al Pinterest de la campanya, així com totes les fotografies que van participar a la campanya.

Cadascuna de les imatges seleccionades mostra una manera de connectar amb la natura, mostrant que hi ha tantes maneres de connectar amb la natura com persones que s’ho proposin, i és que aquesta exposició vol difondre la importància del contacte amb la natura, de gaudir-la i viure-la.

Recordem que la campanya Connecta’t amb la Natura s’emmarcava en la Setmana Europea de la Custòdia del Territori que es va celebrar entre el 28 de setembre i el 7 d’octubre de 2012 arreu d’Europa i que alhora forma part del projecte LandLife.

Per visitar l'exposició cal entrar al CosmoCaixa. La xct disposa d'algunes entrades gratuïtes que us permetran visitar l'exposició. Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb: asubirana@custodiaterritori.org

Qualsevol persona interessada en acollir l’exposició pot contactar amb la xct a: asubirana@custodiaterritori.org
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies