Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Inauguració de l’exposició “Connecta’t amb la natura” a CosmoCaixa Barcelona

Dilluns 3 Desembre 2012 - 12:14

• L’exposició “Connecta’t amb la natura” serà inaugurada demà dimarts 4 de desembre a les 18 h a CosmoCaixa Barcelona.

• “Connecta’t amb la natura” forma part del projecte europeu Landlife, i recull les 30 millors imatges de la campanya fotogràfica.

• L’acte, organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori, compte amb el suport de la Comissió Europea, de la Generalitat de Catalunya i la col•laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

L’exposició està formada per les 30 millors fotografies recollides durant la campanya “Connecta’t amb la natura”, en el marc de la 1a Setmana Europea de la Custòdia del Territori, que es va celebrar entre el 28 de setembre i el 7 d’octubre de 2012.

La campanya “Connecta’t amb la natura” va rebre més de 250 fotografies de persones que arreu d’Europa van mostrar la seva manera de connectar amb la natura. La campanya va rebre el suport de cares conegudes a casa nostra com: Pilarín Bayés, Nandu Jubany, Molt Hbl·le. Artur Mas, Albert Bosch, Hble. Lluís Recoder, Cristina Herranz, Jordi Mas, Mònica Lafuente, Pallasso Jam, Jordi Bas, Mauricio Pochetino, Rosa Galindo o Carles Abellan.

Les fotografies seleccionades conviden a retrobar-se amb els petits plaers que ens proporciona el contacte amb la natura, i mostra les diverses formes de connectar amb la natura, tantes com persones.

L’exposició es podrà visitar a CosmoCaixa Barcelona des del dimarts 4 de desembre fins el dissabte 5 de gener de 2013 i posteriorment, l’exposició serà itinerant per Europa.

Programa de la presentació

L’acte està obert a tothom. Cal inscripció prèvia.

18:00h. Benvinguda
Sr. Enric Banda - Director de l’Àrea de Ciència, Recerca i Medi Ambient de l’Obra Social “La Caixa”
Sra. Montserrat Barniol – Presidenta de la Xarxa de Custòdia del Territori
Sra. Olga Martínez – Coordinadora de Comunicació, Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Sra. Marta Subirà - Directora General de Polítiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

18:30h. Una exposició per connectar amb la natura
Sr. Jordi Bas – Fotògraf de natura professional i membre del jurat de l’exposició

18:40h. Refrigeri amb productes del mercat de custòdia i ecològics


El projecte europeu LANDLIFE
La Setmana Europea de la Custòdia del Territori forma part del projecte LANDLIFE (LIFE 10/INF/ES/540) un projecte LIFE+ 2011-2014 d'Informació i Comunicació, liderat per la Xarxa de Custòdia del Territori (xct) i cofinançat per la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Els altres socis al projecte són: CEN L-R – Conservatori d’Espais Naturals del Llenguadoc – Rosselló, Legambiente, Eurosite i Prysma.
El projecte LANDLIFE té per objectiu comunicar el valor de la custòdia del territori al públic en general, entitats de conservació, persones propietàries i altres agents específics, com una eina eficaç i d’èxit per la conservació de la natura i la biodiversitat.

Tota la informació relativa al projecte LANDLIFE es troba disponible al web: www.landstewardship.eu

La custòdia del territori i la xct
La custòdia del territori s’està consolidant a Catalunya com a estratègia innovadora per a la conservació del territori i la biodiversitat en espais públics i privats. Mitjançant acords voluntaris, les entitats de custòdia assessoren els propietaris o gestors perquè contribueixin a la conservació dels valors i els recursos de les finques en custòdia.

La Xarxa de Custòdia del Territori (xct) és una organització sense ànim de lucre constituïda per entitats, institucions i persones que volen impulsar el desenvolupament i l’ús de la custòdia del territori al nostre país.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies