Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Estudiants de la URV examinaran les opcions jurídiques de custòdia

Divendres 16 Novembre 2012 - 13:18

En l'edició d'aquest curs del Màster Oficial de Dret Ambiental que imparteix la Universitat Rovira i Virgili (URV), un grup d'alumnes de l'assignatura Clínica Jurídica revisaran les diferents opcions de custòdia posades a la pràctica o en estudi fins al moment.
A la xct ens sembla interessant que la temàtica dels acords de custòdia es tracti dins aquest màster que és de referència, i en un format tant innovador com és la clínica jurídica. Els alumnes de l'assignatura es divideixen en diversos grups i treballen sobre un cas que els planteja un client real. La xct ha realitzat a un d'aquests grups l'encàrrec d'estudiar les opcions jurídiques (contractes) de custòdia identificades i a la pràctica actualment, i fer-ne una proposta de priorització i millora normativa.

El Master Oficial de Dret Ambiental de la URV també inclou una sessió sobre custòdia del territori que impartim cada curs des de l'àrea jurídica de la xct des de 2007. La xct i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV també han col·laborat l'any 2006 en la organització de la Jornada sobre contractes de custòdia del territori (2n Seminari de seguretat jurídica), que va tenir lloc a Vic el 3 d'octubre d'aquell any, els materials del qual van ser publicats a la revista La Notaria (LNot 35-26, nvembre-desembre 2006).

El treball dels estudiants de master el fan en paral·lel a les deliberacions del Grup de Treball de Dret Civil i Custòdia del Territori, per la qual cosa suposaran un feed-back interessant i enriquidor de la tasca d'aquest.

L'àrea jurídica de la xct té la necessitat constant de consultar i contrastar els documents i propostes jurídiques que genera. Amb aquest objectiu, coordina un grup de correu de juristes voluntaris al qual us convidem a participar.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies