Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participem al Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència Agroalimentària de Catalunya

Dimarts 5 Juny 2012 - 11:12

Guillem Mas (Paisatges Vius) i Marc Vilahur (Fundació Emys) representen a la xct en els debats que promou el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM)

Durant el maig s'han celebrat un total de 24 sessions de debat per àmbits temàtics sobre aquest pla promogut pel DAAMN, per definir el posicionament estratègic en l’àmbit agroalimentari català pel 2020, identificar els principals reptes de futur en matèria de generació de coneixement, foment de la innovació i creixement socioeconòmic, i alinear tots els agents del sistema (recerca, formació, transferència, internacionalització i teixit empresarial i associatiu) vers els objectius prioritaris identificats. El Pla s’elaborarà durant l’any 2012 i suposarà un impuls pel foment de la innovació en un sector estratègic a Catalunya com és l’agroalimentari.

Guillem Mas (Paisatges Vius) i coordinador temporal del Grup de Treball de Custòdia agària va participar en la sessió sobre Ecosistemes naturals, i Marc Vilahur (Fundació Emys) en la de producció ecològica. En les sessions vam poder fer aportacions a les prioritats que detectem des de l'àmbit de la custòdia del territori, i es previst que posteriorment en el retorn de les sessions i en la redacció del pla podrem seguir aportant les nostres consideracions. Podeu consultar els resultats de la sessió sobre ecosistemes naturals, i els de la sessió sobre agricultura ecològica..

Més, sobre...: R+D , innovacio , agricultura , recerca
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies