Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Vols ser jurista per la custòdia?

Dijous 31 Maig 2012 - 12:33

Vols formar part del grup "Juristes per la Custòdia"?

Juristes per la Custòdia (JpC) és un grup d'adreces de què disposa la xct des dels seus inicis i que està formada per juristes que han expressat la seva voluntat de rebre habitualment els documents jurídics que elabora la xct per fer-hi aportacions i col·laborar-hi d'alguna manera. Durant el proper any, aquesta llista rebrà els documents de treball preliminars del Grup de Treball de Dret Civil i Custòdia del Territori.
Si vols formar part d'aquest grup, o vols confirmar la teva pertinença, envia'ns un missatge a l'adreça hcollado@custodiaterritori.org amb una ressenya breu del teu currículum (al voltant de 200 caràcters).
Més, sobre...: dret , custodia del territori
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies