Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nou document de la xct sobre ordenances municipals i custòdia del territori

Dimecres 9 Maig 2012 - 12:46

La xct acaba de publicar, dins la col·lecció documents ocasionals de la xct, l'estudi Identificació d’incentius a incloure a les ordenances fiscals dels municipis en matèria de custòdia del territori, redactat per la Fundació ENT, amb l'ajut de Fundación Biodiversidad.

Ja està disponible al web de la xct el número 20 de la col·lecció Documents ocasionals de la xct, sobre custòdia del territori i ordenances municipals (Identificació d'incentius a incloure a les ordenances fiscals dels municipis en matèria de custòdia del territori). Es tracta d'un recull de propostes adreçada a ens locals que vulguin incentivar l'ús de la custòdia en el seu àmbit territorial, estructurada segons els impostos i taxes que gestionen els ajuntaments. La xct i Fundació ENT han concebut aquest document com una eina clara i pràctica, que inclou redactats d'articles i la seva fonamentació legal.

La col·lecció Documents ocasionals de la xct us ofereix un conjunt d'eines d'interès per a l'ús de la custòdia el territori, consulteu-la!
Més, sobre...: municipis , fiscalitat , ordenances
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies