Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Col·labora amb la VII Reunió xct

Dijous 3 Maig 2012 - 16:47

Vols fer de voluntari a la VII Reunió de la xct?

Cerquem voluntaris per a col·laborar en la VII Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori. Hi ha diverses tasques que podeu realitzar!

Els voluntaris de la VII Reunió han de ser persones amb disponibilitat per a col•laborar voluntàriament durant els dos dies (o bé durant un d’ells), el 8 i 9 de juny, en tasques de suport a l'organització (gestió del mercat de custòdia, atenció als participants, traducció a participants de parla no catalana, etcseguiment fotogràfic, etc.).

A canvi us oferim l'assistència gratuïta a la reunió, inclòs àpats i despeses de desplaçament, amb el benentès que les tasques de voluntariat només us permetran seguir parcialment els continguts tècnics de la reunió. Donat que no podem fer-nos càrrec del cost del vostre allotjament, aquesta és una oportunitat adreçada especialment a persones residents a les proximitats de Mollet del Vallès, que pugueu desplaçar-vos a Gallecs diàriament durant la reunió.

Animeu-vos! Adreceu-vos a nosaltres explicant-nos qui ets i quina tasca desitges desenvolupar. Per col•laborar envieu un missatge a Eva Lujan a elujan@custodiaterritori.org i us respondrem explicant les possibilitats de col•laboració.
Més, sobre...: vii reunio , voluntariat
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies