Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Construint nous valors

Dijous 3 Maig 2012 - 16:55
Canvi, repensar, complexitats, oportunitat, repte, innovació
,... i si, crisi, també. Aquests són alguns dels conceptes que s’utlitzen per descriure la situació econòmica, financera, social, i, perquè no, ambiental, actual.

És en aquest context que celebrarem la VII Reunió de la xct els propers 8 i 9 de juny, a Mollet del Vallès i a l’espai rural de Gallecs, on us proposem durant dos dies compartir tots plegats els camins que la custòdia del territori pot emprendre a l’entorn de la seva economia, qüestió essencial per al seu desenvolupament.

Mecenatges, patrocinadors, fundraising, finançament alternatiu, microdonacions, crowfunding, incentius fiscals, aliances, fusions, eficiència..., tots aquests conceptes els hem sentit repetidament en moltes receptes per a afrontar els reptes actuals de les entitats de custòdia del territori. 

I si, durant la Reunió en parlarem, però en un context ampli, i amb un format al màxim de participatiu. On puguem recollir noves idees i coneixements de la mà d’experts, però també compartir experiències i generar nous coneixements i innovant entre tots, en xarxa.

Us oferim un programa que creiem que dóna resposta als objectius de debat plantejats i que de ben segur trobareu interessant. En aquesta edició la Reunió té un canvi de format, ja que durarà 2 dies en comptes dels 3 habituals, i a més inclou l’Assemblea ordinària de la xct, el divendres al matí. Donarem el tret de sortida amb una conferència inaugural participativa, que farem entre tots! Mantenim les comunicacions, un espai per a presentar els vostres projectes i experiències, i els espais de trobada, tot i que amb algun canvi de format, que tant d’èxit van tenir a la VI Reunió a Lluçà.

La reunió la celebrarem a Mollet del Vallès i a l’espai rural de Gallecs, i l’organitzem conjuntament amb el Consorci de Gallecs. Les sessions plenàries i de debat es faran a l’Hospital de Mollet, que ens cedeix la Fundació Sanitària de Mollet a través del seu Ajuntament. No us espanteu, la Reunió no serà un esport de risc amb taquicàrdies incloses: l’hospital és un edifici nou i sostenible, molt interessant de conèixer i que fins i tot té en custòdia el roure que li dóna la imatge. Disposa d’unes instal·lacions molt bones per a la reunió i a més està al costat de l’espai rural de Gallecs, on ens podrem desplaçar a peu. És en aquest entorn rural on realitzarem les activitats més “relaxades”, com els espais de trobada, el sopar i les activitats lúdiques de divendres al vespre, i on acabarem la reunió el dissabte a la tarda amb un tastet de productes del mercat de custòdia després de la sortida tècnica.

Ara és el moment de pensar i teixir l'economia que volem per a la custòdia del territori,  tots junts:  construint nous valors.


Us esperem a Gallecs. I si us calen més raons:


5. Perquè la custòdia del territori és part de l'economia verda, part de la sortida a la crisi actual

6. Perquè fent xarxa és quan sorgeixen bons projectes de futur.Ja us podeu inscriure, i consultar tota la informació a la pàgina web      www.xct.cat/viireunio

Per a dubtes, comentaris i suggerències us podeu posar en contacte amb Eva Lujan a elujan@custodiaterritori.org
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies