Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Mecenes de la natura. Reportatge de La Vanguardia

Dijous 3 Maig 2012 - 19:04

La Vanguardia del passat 27 d'abril va dedicar un reportatge de 2 pàgines a empreses que donen suport a la protecció del Medi Ambient.

L'article, escrit per l'Antonio Cerrillo, exposa el cas de 4 persones que, bé sigui com a particulars, bé sigui com a empresa, fan aportacions econòmiques a projectes mediambientals. Dels 4 exemples de l'article, destaquem el de l'empresa Cruma, la qual participa amb el Programa Empreses d'Acord amb la Terra des del 2007.

Cruma és una empresa familiar dedicada al sector de la seguretat de laboratoris. Participa al programa 1% for the Planet, un programa que promou que les empreses subscrites destinin l'1% de les seves vendes anuals a finançar projectes que protegeixin el mediambient. Des del 2007 aquesta empresa ha fet varis donatius a projectes de custòdia del territori.

L'article també parla de la presentació del Pla de Treball de Legislatura que es va dur a terme el passat 26 d'abril en roda de premsa a Riudarenes.

Cal destacar que a la mateixa Vanguardia, a la pàgina de l'editorial (pàgina 2) el recuadre 'Creemos que..' està dedicat a la custòdia del territori i el mecenatge, on destaca l'èxit de la Xarxa de Custòdia del Territori en aquest àmbit. També destaca que cal apostar clarament per les bonificacions fiscals com a estímul per despertar aquest tipus de col·laboracions.

Descarregueu-vos l'article en PDF.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies