Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Aquesta primavera ens porta la VII Reunió

Dijous 2 Febrer 2012 - 15:29

La Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori és la cita bianual del món de la custòdia del territori a Catalunya i el seu entorn territorial, on debatem sobre el seu futur i el seu desenvolupament, compartim experiències, aprenem de temàtiques noves, i en definitiva, durant uns dies intensos teixim la nostra xarxa.

L'any 2011 era any de Reunió xct, però degut a les diferents incerteses que va patir la xct, finalment es va decidir posposar la organització de la VII Reunió, que havia de tenir lloc durant la passada tardor. Segur, però, que molts recordem encara la VI Reunió celebrada a Lluçà l’any 2009.

Des de la xct creiem que la Reunió és un espai vital i prioritari per debatre tots plegats sobre qüestions bàsiques per a la custòdia, però també per seguir innovant, buscant solucions i plantejant reptes per al desenvolupament de la custòdia del territori. En temps crítics com l'actual, es més important que mai trobar-nos, estar units i afrontar junts els reptes, problemes i incerteses.

Així doncs, a finals d’aquesta primavera celebrarem la VII Reunió de la xct, canviant i innovant en el format, per adaptar-la a les possibilitats i noves necessitats. Així, serà una Reunió de dos dies de durada, amb algun canvi en el format del programa, mantenint l’essència de les reunions de la xct, i cercant el màxim impacte i utilitat per a tots en un moment com l'actual.

Durant aquest mes de febrer us donarem més detalls de la Reunió, que dedicarem a l’economia de la custòdia del territori.

Us hi esperem a tots i a totes a la VII Reunió de la xct. Continuem fent xarxa!
Més, sobre...: xct , custòdia , reunió xct , reunió
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies