Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Preneu nota: 15/11, Seminari Jurídic, 24/11 Jornada Els arbres, els 1ers custodis de la terra

Dijous 3 Novembre 2011 - 11:50

Aquest mes la xct organitza 2 jornades que creiem que poden ser del vostre interès!

15 de novembre - Seminari de seguretat jurídica i fiscalitat de la custòdia del territori

El Seminari és organitzat conjuntament entre la Xarxa de Custòdia del Territori, el Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Immobles i el Col·legi de Notaris de Catalunya. Aquest seminari es celebrarà el dimarts 15 de novembre a la Seu del Col·legi de Registradors de Catalunya (C. Joan Miró, 19-21, Barcelona).

El seminari és un lloc de reflexió sobre els elements que envolten la seguretat, concreció, qualitat i certesa dels acords pels quals es formalitza la custòdia del territori, amb un horitzó de majors garanties per a les parts i davant la societat, i com a pas fonamental cap a la millora de la seva fiscalitat. Hi intervindran experts en dret i en fiscalitat i, en especial, notaris i registradors que exposaran el seu punt de vista sobre la custòdia del territori.

En el seminari es podran conèixer les principals novetats que es desprenen del Projecte pilot d’implantació de models innovadors d’acords de custòdia d’elevada seguretat jurídica, garantia de qualitat i utilitat social, de gran interès per al dia a dia de les entitats de custòdia.

Teniu tota la informació al programa de la jornada: http://xct.cat/mm/file/actualitat/111115_Seminari_Fiscalitat.pdf

24 de novembre - Jornada Els arbres, els primers custodis de la terra
La Jornada és organitzada conjuntament entre la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), el Centre de la Propietat Forestal (CPF)i la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona per celebrar l’Any Internacional dels Boscos. La jornada es celebrarà el proper dia 24 de novembre. L'acte tindrà lloc al Vapor Llonch de Sabadell (Ctra. Barcelona, 208B, sector Gràcia) de 9:30h a les 17:30h.

Els arbres, tal com indica el títol d’aquesta jornada, són els primers custodis del territoris ja que la seva presència protegeix el sòl dels processos erosius i, a la vegada, permet el desenvolupament de la biodiversitat. Alhora, els arbres i boscos i adonar-nos-en dels seus valors, és un signe de civilitat i d’urbanitat. És dins d’aquest marc de multifincionalitat que la Xarxa de Custòdia del Territori, amb el recolzament d’altres institucions,  promou aquesta jornada que s’emmarca dins “l’Any Internacional dels boscos” promogut per Nacions Unides, la qual vol fer present els diferents valors que atresoren  i presentar diferents exemples d’utilització dels acords de custòdia com a eina de complicitat i entesa entre la propietat i la societat civil.

Us recomanem que us descarregueu el programa complert de la jornada per veure totes les ponències.

Si voleu assistir a algun d'aquests 2 esdeveniments heu d'inscriure-us a  mcamps@custodiaterritori.org o al 93 8866135.Més, sobre...: xct , custodia del territori , juridic , arbres
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies