Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

15 de novembre, Seminari de seguretat jurídica i fiscalitat de la custòdia del territori

Dijous 6 Octubre 2011 - 16:24

Us avancem el programa provisional.

S'estan ultimant els detalls de preparació del Seminari de seguretat jurídica i fiscalitat de la custòdia del territori del proper 15 de novembre a la Seu del Col·legi de Registradors de Catalunya, c. Joan Miró, 19-21, de Barcelona

S'ha confirmat la participació dels ponents Javier Ruiz-Tomás (Direcció General de Medi Ambient de la CE), Ignasi Puig (ENT, Environment anb Management) i Jordi Pietx (xct), durant el matí en el bloc "Horitzó de la custòdia del territori a Catalunya". A la tarda, dins el bloc "La Seguretat jurídica en la custòdia del territori" presentarem les conclusions del Projecte pilot d’implantació de models innovadors d’acords de custòdia d’elevada seguretat jurídica, garantia de qualitat i utilitat social, i gaudirem d'una taula rodona amb la participació del Dr. Antoni Mirambell (Catedràtic de dret civil), el Sr. Ignacio Javier Boisán (notari) i el senyor Óscar Germán Vázquez (registrador de la propietat) sobre els elements que intervenen en la seguretat jurídica del acords de custòdia del territori.

Durant tot el seminari es recolliran els dubtes i aportacions dels assistents, adreçades a l'organització o bé via twitter.

El seminari ha estat coorganitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori, el Col·legi de Registradors de Catalunya i el Col·legi de Notaris de Catalunya, amb el suport de la Fundación Biodiversidad i el Departament de Territori i Sostenibilitat i la col·laboració del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Si voleu saber més informació contacteu amb Hernan Collado: hcollado@custodiaterritori.org
 
Més, sobre...: xct , custodia del territori , juridic , seminari
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies