Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La custòdia al Pla de Govern 2011-14. La xct demana recursos per a la biodiversitat als pressupostos de la Generalitat

Dijous 5 Maig 2011 - 13:41

El Pla de Govern 2011-14 fa referències concretes a la custòdia del territori


El nou govern de Catalunya segueix desplegant la seva acció de govern. Aquesta mateixa setmana ha presentat el Pla de Govern 2011-14 en el que hi ha referències concretes a la custòdia del territori (Eix 1.8 - Economia verda) i la biodiversitat i el tercer sector ambiental (Eix 6.4 Sostenibilitat ambiental i valorització dels espais naturals i la
biodiversitat). Aquesta bona notícia té el contrapes en el fet que les competències en matèria de biodiversitat encara no estan definitivament repartides entre els departaments d'Agricultura i de Territori i Sostenibilitat, fet que s'esperaque succeeixi properament.

Així mateix la xct ha adreçat una carta al President Artur Mas on recolzem aquestes propostes que preveu el pla de govern i demanem que les polítiques ambientals i de biodiversitat siguin respectades als pressupostos de la Generalitat de l'any 2011 i que no pateixin retallades de fins al 20% com s'ha anunciat recentment de manera general per al Departament de Territori i Sostenibilitat.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies