Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Presentació de la custòdia del territori als alcaldables del Pallars

Dimecres 4 Maig 2011 - 11:40

l'EBPJ s'està entrevistant amb els alcaldables d'algunes de les ciutats i pobles del Pallars Jussà per a que incorporin la custòdia en el seu programa electoral

Seguint l'exemple de la xct, l'Estació Biològica del Pallars Jussà s'està entrevistant amb els alcaldables d'algunes de les ciutats i pobles del Pallars Jussà per tal de presentar-los la feina feta per aquesta entitat en els darrers anys, i fer-los propostes ambientals per a que les incorporin en els seus programes electorals.

La resposta dels alcaldables és en general positiva, doncs en molts casos no coneixien la custòdia del territori i la veuen com una oportunitat per a desenvolupar projectes de conservació i divulgació del patrimoni en col·laboració amb la societat civil. Animem a les entitats a fer aquest pas i donar a conèixer les seves propostes als polítics en els seus àmbits d'actuació !!

L'Estació Biològica del Pallars Jussà vertebra les seves actuacions al voltant de la custòdia del territori. Acaba d'aprovar un Pla de custòdia per tal d'organitzar els programes i projectes de custòdia de l'entitat, i compta amb un bon nombre d'entitats sòcies i col·laboradores amb qui els està tirant endavant.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies