Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Sis ajuntaments de la conca del riu Ripoll s’uneixen per protegir-lo

Dimecres 6 Abril 2011 - 10:41

Es preveu un model de gestió integral del riu Ripoll que promogui acords de custòdia

Els ajuntaments de Sant Llorenç de Savall, Castellar del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac han signat un conveni per tal de treballar i impulsar un model de gestió integral del riu Ripoll tant pel que fa a la seva governança, diversitat biològica, com també per potenciar acords de custòdia del territori i el paisatge. Així mateix, també servirà per coordinar i potenciar actes de voluntariat per tal d'afavorir la recuperació de la biodiversitat i del manteniment de la llera del Ripoll, així com per establir protocols d'actuació.

El conveni promou establir un pla de treball anual que es formalitzarà en una reunió cada semestre, on constin propostes, programes, recerca de recursos d'àmbit europeu i buscar solucions per evitar la pèrdua de la diversitat biològica en aquest entorn, així com potenciar la custòdia del territori de l'ecosistema fluvial.

Més informació a: http://www.sostenible.cat/sostenible/web/noticies/sos_noticies_web.php?cod_idioma=1&seccio=6&num_noticia=445259
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies