Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Visita a actuacions del Programa extraordinari 2010 d’ajuts per a inversions en finques amb acords de custòdia a Catalunya

Dijous 3 Març 2011 - 11:30

Es van visitar 5 actuacions de les 13 que s’estan portant a terme.
Els passats 10 i 11 de febrer representants de la Comissió de Seguiment del Projecte 2010 d’implicació ciutadana i inversió a actuacions de custòdia del territori van visitar algunes de les actuacions que s’estan portant a terme en el marc del Programa extraordinari. En concret, els representants del Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí (MMARM) que hi van assitir van ser la Sra. Elena Borregón i el Sr. Gregorio Chamorro García, de la Subdirecció General de l’Inventari de Patrimoni Natural i Biodiversitat, i el Sr. Sixto Martínez del Valle, coordinador a Catalunya de la Direcció General de Medi Natural i Política Forestal.

En total vam visitar 5 actuacions de les 13 que s’estan portant a terme, en concret: l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Cassà de la Selva, el Centre d’Educació AmbientalsAlt Ter, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – MIT, i el Grup de Naturalistes d’Osona - ICHN. Els tècnics del mmarm van valorar molt positivament les actuacions i tornaran a Catalunya a visitar més iniciatives un cop aquestes finalitzin.

El Programa extraordinari 2010 d’ajuts per a inversions en finques amb acords de custòdia a Catalunya s’emmarca en el Projecte 2010 d’implicació ciutadana i inversió a actuacions de custòdia del territori formulat per a l'aplicació de la dotació nominal a la Xarxa de Custòdia del Territori prevista en els pressupostos generals de l'Estat 2010 del Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí (MMARM). En podeu trobar més informació a: http://www.xct.cat/ca/iniciatives/ajutmarm2010.html
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies