Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Any Internacional dels Boscos

Dimecres 12 Gener 2011 - 15:59

El 2011 és l'Any Internacional dels Boscos. A la web oficial trobareu un recull d'activitats previstes arreu del món.

El 2011 ha estat designat com l'Any Internacional dels Boscos per Nacions Unides. A continuació us presentem el lloc web de una plataforma mundial per celebrar l'acció de les persones a gestionar de forma sostenible els boscos del món.

L'Assemblea General de Nacions Unides va declarar 2011 com l'Any Internacional dels Boscos a fi de sensibilitzar sobre la gestió sostenible, la conservació i el desenvolupament sostenible de tots els tipus de boscos.

Aquí, trobareu informació sobre esdeveniments que s'organitzen al llarg de l'Any Internacional, així com eines web interactives i recursos per promoure el diàleg sobre els boscos.

http://www.un.org/en/events/iyof2011/

Els boscos a Catalunya
Catalunya és un país eminentment forestal. El 61% de la seva superfície està ocupada per terrenys forestals: prats, matollars, erms naturals i sobretot boscos, els quals representen un 38% del territori, amb prop d’1.200.000 ha. Atesa la complexitat del relleu i la diversitat de les condicions bioclimàtiques de Catalunya, existeixen comunitats forestals molt variades.

Podeu trobar mes informació sobre els boscos de Catalunya al web del DMAH.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies