Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VI Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori del 22 al 24 d’octubre a Santa Eulàlia de Puig-oriol, Lluçanès.

Dilluns 7 Setembre 2009 - 13:07

Sota el lema “Junts conservem el patrimoni. La custòdia del territori, cosa de tots", la Xarxa de Custòdia del Territori (xct), celebra la seva VI Reunió del 22 al 24 d’octubre a Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçanès). Els temes més rellevants que es tractaran al congrés són la implicació de la societat i els propietaris en la conservació del nostre patrimoni natural i cultural, i els aspectes fiscals relacionats amb custòdia del territori.

VI Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori del 22 al 24 d’octubre a Santa Eulàlia de Puig-oriol, Lluçanès.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies