Titols i resum a tot arreu
POSTPOSAT PEL PROPER 16 DE SETEMBRE! 

Per inaugurar la Setmana de la Natura us convidem a un dinar solidari a càrrec de l'Ada Parellada. Us proposem una experiència única a Can Moragues, on degustareu productes ecològics de proximitat tot contribuïnt a impulsar projectes de custòdia del territori i conservació de la natura.PROGRAMA DEL DIA

12:30h – Passejades delicioses.
     Tastarem la primavera en els diferents espais de Can Moragues. Degustarem melmelades a l’obrador, varietats locals de verdures a l’hort i altres productes a la bassa.

14:00h – Dinar solidari.

Menú elaborat per Ada Parellada. Reconeguda cuinera que dirigeix el restaurant Semproniana de Barcelona. Gran defensora dels productes de proximitat, de la cuina saludable i lluitadora contra el malbaratament alimentari.

La Fundació Emys treballa per fomentar les varietats locals i la biodiversitat cultivada. Els beneficis del dinar aniran destinats a aquest projecte agroecològic.


Per a més informació consulteu el programa complert.

El preu de les passejades delicioses + el dinar és de 55€. Amb els beneficis obtinguts contribuireu a impulsar projectes de custòdia del territori i conservació de la natura a càrrec de la Fundació Emys.És necessari realitzar la inscripció online i el pagament del dinar per confirmar l'assistència. Places limitades.
Per a qualsevol dubte contacteu amb info@setmananatura.cat o bé trucant al 93 8866135
Data: 16/09/2018
Hora: 12 : 30
Localització: Can Moragues. Riudarenes
Contacte: Setmana de la Natura
Telèfon: 938866135
Cost: 55€/persona
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes